Asigurarea CASCO la pret de RCA – CASCO START EUROINS

Asigurarea CASCO START EUROINS – CASCO la pret de RCA

Se asigură vehicule cu o vechime de până la 13 ani la data emiterii poliței, înmatriculate/înregistrate în România, deținute/utilizate de către persoane fizice sau juridice care au domiciliul/reședința/sediul în România, împotriva pagubelor survenite ca urmare a producerii riscurilor menționate în condițiile de asigurare.

RISCURI ASIGURATE
EUROINS acordă despăgubiri în baza prezentelor condiții de asigurare, pentru pagubele produse prin avarierea sau distrugerea autoturismelor ca urmare a producerii unuia din riscurile descrise mai jos:
– Ciocniri, loviri sau izbiri cu alte autovehicule, generate în exclusivitate într-un accident rutier acoperit de un contract RCA, în care a fost avariat însuși autoturismul asigurat CASCO, pentru care există întocmit un constat amiabil între părți sau un proces verbal întocmit la Poliție;
– Catastrofe naturale (cutremur, furtună, inundații din cauze naturale, alunecări de teren);
– Fenomene atmosferice (grindină, uragan, greutatea stratului de zăpadă, de gheață sau avalanșă);
– Pagubele produse ca urmare a căderii unor corpuri pe autoturism (pietre, copaci, etc);
– Furt total (furtul integral al autoturismului) prin efracție sau acte de tâlhărie.

ACOPERIRE TERITORIALĂ
Asigurarea este valabilă numai pe teritoriul României.

FRANȘIZA
Asiguratul va suporta o franșiză deductibilă obligatorie de 10% din suma asigurată pentru riscul de furt total sau avarie totală.
În cazul asiguraților sau utilizatorilor cât și conducătorilor auto cu vârsta sub 31 ani împliniți la data emiterii asigurării, contractul se va încheia cu o franșiză deductibilă obligatorie de 100 euro pe eveniment pentru riscul de avarie parțială.
În cazul reparării vehiculului în ateliere de specialitate din România care nu au contract de colaborare cu EUROINS (decontare directă), asiguratul va suporta o franșiză deductibilă obligatorie de 100 euro pe eveniment.

SUMA ASIGURATĂ
Despăgubirea nu poate depăși echivalentul în lei a sumei de 10.000 euro, nici cuantumul pagubei și nici valoarea de piață a autoturismului și/sau a echipamentelor suplimentare asigurate, la data producerii accidentului.
Numărul maxim de dosare de daună despăgubite de EUROINS pe perioada asigurată este limitat la 4 evenimente– pentru polițe pe 12 luni și la două pentru polițe pe 6 luni, iar cuantumul total al despăgubirilor acordate/datorate de EUROINS nu poate depăși valoarea de piață a autoturismului și/sau a echipamentelor suplimentare asigurate la data ultimei daune avizate, și nici suma de 10.000 euro.
Reparațiile se efectuează la atelierele de specialitate din România aflate în contract de colaborare cu EUROINS (decontare directa) sau, în caz contrar se va deconta maxim costul prevăzut în devizele de reparație emise de unitățile de specialitate din România aflate în contract de colaborare cu EUROINS.

Pentru a primi oferta de asigurare CASCO din partea noastră, poti proceda în două feluri:
• -completezi formularul de mai jos cu datele complete ale mașinii https://www.asigbrokerbaiamare.ro/asigurare-casco/
sau
• -trimiți o copie a talonului și datele tale personale pe adresa de mail asigbrokerbaiamare@gmail.com sau pe whatsapp pe nr. 0744100798
și noi vă vom răspunde în maximum 24 de ore de la trimiterea datelor.

Lasa un comentariu