Cursuri pregatire brokeri asigurari

 

Vrei să devii broker de asigurări ? Cauți să faci cursuri broker asigurari ? Te intereseaza aceasta meserie de broker de asigurări ? Crezi că ești persoana potrivită pentru a deveni broker de asigurare?

Indiferent de răspunsul pe care il vei da atunci când vei face “cursuri broker asigurari ” îți aducem la cunoștință ca prin intermediul nostru poți să faci toate tipurile de cursuri de broker de asigurari pe platforma online de Elearning de 45 de ore.

Indiferent de locatia in care te afli noi îti propunem să devii cel mai bun broker de asigurari participând la cursurile noastre de brokeri in asigurari din Romania.

Pentru a deveni broker de asigurari și a participa la cursurile noastre periodice, trebuie să știi urmatoarele două condiții obligatorii:

  • prima condiție ca sa poți deveni broker este diploma de bacalaureat;
  • a doua condiție este parcurgerea cursului online de E-learning de 45 de ore.

Acest curs este online si contine notiuni de legislatie si informatii despre asigurari. Din momentul inscrierii la curs poti face deja asigurari, dar cu aprobarea unui broker autorizat. Castigurile in asigurari sunt in functie de implicare, tu hotarasti daca vei lucra part-time sau full-time. Pentru a afla cât mai multe despre cursurile de brokeri în asigurari, este foarte important sa ne contactezi. Un responsabil va raspunde tuturor intrebarilor tale.

Dacă ești sigur că vrei să fii un broker de succes, ești un tip inteligent și iti place acțiunea, te asteptam în echipa noastră de brokeri.

Contacteaza-ne pe nr. 0744100798  sau pe site https://www.asigbrokerbaiamare.ro/date-de-contact/  si îți vom îndruma pașii ca să devii un broker de succes în asigurări.

Lasa un comentariu