PROMO “Cel mai ieftin RCA este la NOI”

Astazi, cu ocazia lansarii sitului nostru Asig Broker Baia Mare initiaza promotia “Cel mai ieftin RCA este la noi” cu valabilitate pana la finalul anului 2017 si consta in acordarea unei reduceri suplimentare de 5% la cea mai buna oferta RCA oferita de asiguratori in urmatoarele conditii de participare:

– utilizarea formularului de ofertare RCA de pe situl nostru:
https://www.asigbrokerbaiamare.ro/asigurare-rca

Like & share la promotia de pe pagina de facebook:
https://www.facebook.com/asigbrokerbm/posts/2403764589762468

Like & review (recenzie) la pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/asigbrokerbm

Devino și tu unul dintre clienții noștri privilegiați !

Indiferent daca e vorba de asigurari auto pentru masinile dumneavoastra ( RCA, CASCO) asigurari locuinta, calatorie, de viata sau de sanatate putem gasi oferta potrivita pentru dumneavoastra.

Colaboram cu toate societatile de asigurare de pe piata si oferim consultanta de specialitate pe tot parcursul contractelor.

Va stam la dispozitie pentru colaborari pe termen lung! Dupa initierea colaborarii preluam de la dvs. grija evidentei expirarii RCA-urilor, a ITP-urilor si a rovignetelor pentru masinile dumneavoastra.

Broker asigurari Baia Mare va garanteaza cea mai buna oferta dintre toate produsele societatilor de asigurari pentru RCA, CASCO, asigurari de locuinte, asigurari de accidente, asigurari medicale sau de calatorie. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati, de restul ne ocupam noi pentru dumneavoastra! Nu ezitati, sunati-ne chiar acum la 0744100798!

Obiectivul nostru este să vă simțiți în siguranță!

Lasa un comentariu