Asigurare RCA, Asigurare CASCO, Asigurare locuinta, Asigurare Calatorie, Asigurare CMR, Asigurari ROTR, Asigurari de Viata, Asigurari de sanatate, Sejururi si pachete de vacanta
0744.100.798 24/7 suport clienti
office@asigbrokerbaiamare.ro Aveti intrebari? Scrieti-ne un email!
16 Februarie nr. 6 Baia Mare, Romania
AI INTREBARI?
toggle menu
0744.100.798 24/7 suport clienti
office@asigbrokerbaiamare.ro Aveti intrebari? Scrieti-ne un email!
16 Februarie nr. 6 Baia Mare, Romania
AI INTREBARI?
toggle menu

Asigurarea RCA

Asigurarea RCA este un contract de asigurare incheiat intre proprietarul unui vehicul, persoana fizica sau juridica, si o companie de asigurare autorizata. In baza acestui contract societatea de asigurare plateste despagubiri tertelor persoane pagubite in urma unui accident provocat de vehiculul pentru care s-a incheiat polita protejand astfel stabilitatea financiara a asiguratului si a partii pagubite.

Noi iti comparam toate tarifele RCA si iti oferim cel mai ieftin RCA dintre ofertele tuturor asiguratorilor.  Garantat la noi este cel mai ieftin RCA, deoarece ne propunem sa platim diferenta de pret pentru politele RCA luate de la noi, daca pretul oferit nu e cel mai mic PRET de pe piata!!!

NOU! Mai jos apasand butonul de „OFERTARE ONLINE SI PLATA CU CARDUL” aveti posibilitatea de a va introduce dvs. datele pentru oferta online si daca aveti posibilitatea si faceti plata de pe card tot primiti polita RCA pe mail. Platesti online, primesti online pe mail! Nimic mai SIMPLU!

Pentru a primi cel mai ieftin RCA dintre toate ofertele asiguratorilor va rugam sa completati campurile de mai jos cu datele autovehiculului dvs.

TELEFON

0744.100.798
24/7 suport clienti

SUNA ACUM!
E-MAIL

office@asigbrokerbaiamare.ro
asigbrokerbaiamare@gmail.com

SCRIE-NE UN EMAIL
LOCALIZARE

str. 16 Februarie nr. 6 ,
Baia Mare, Romania

VEZI PE HARTA
Ai intrebari?

1. Informatii despre proprietar

Autovehiculul este obiectul unui contract de leasing in derulare?


NuDa


DATE PERSONALE

Persoana FizicaCompanie

Informatii despre conducatorul auto

Adresa trecuta in talon

2. Informatii despre autovehicul

Pentru inmatriculare?
NuDa

Pentru emiterea politei RCA va fi necesara transmiterea unei copii a dovezii inregistrarii fiscale a autovehiculului pe numele noului proprietar vizata de administratia publica pe adresa de mail: asigbrokerbaiamare@gmail.com

3. Informatii despre asigurare si date contact

Accept politica de confidentialitate si procesarea datelor cu caracter personal.