Cum devii broker de asigurari

Cum devii broker de asigurari?

1. De ce calificări am nevoie pentru a deveni asistent în brokeraj?

cum sa devii broker asigurari
cum sa devii broker asigurari

Pentru a putea începe activitatea de asistență în brokeraj, trebuie să obții o calificare prin parcurgerea cursului și promovarea examenului de calificare profesională în domeniul asigurărilor. Cursul îl poți face chiar online prin intermediul nostru.
Ulterior promovării examenului ISF vei primi o diplomă ce atestă promovarea examenului.
Noi te putem asista și ghida pe tot parcursul acestui proces și îți punem la dispoziție cunoștințele noastre pentru orice nelămurire.
Pe lângă certificatul de atestare profesională trebuie să îndeplinești următoarele condiții:

 • să fii absolvent de liceu, cu diplomă,
 • să nu ai cazier judiciar pentru infracțiuni contra patrimoniului sau pentru infracțiuni prevăzute de legislația financiar-fiscală,
 • să ai o reputație bună.

2. Mi se va face training dacă nu am cunoștințe anterioare sau experiență în domeniu?

După promovarea examenului de calificare profesională în domeniul asigurărilor, vom stabili întâlniri și vom organiza training-uri, astfel încât să poți începe să îți formezi un portofoliu de clienți și să îți începi activitatea de intermediere.

Training-uri se vor face periodic, uneori împreună cu partenerii noștri de la societățile de asigurări sau cu alți parteneri strategici, în funcție de perioadă sau tipul de management ales de tine.
Training-urile vor fi bazate pe tehnici de vânzare și pe metode de dezvoltare a portofoliului propriu.

Pentru a ne asigura că ai tot suportul necesar, vei avea la dispoziție un consultant din cadrul societății noastre care te va asista pe tot parcursul pregătirii.

3. Care este comisionul unui asistent în brokeraj?

Comisionul unui asistent în brokeraj este calculat ca procent din prima de asigurare intermediată.
Activitatea în timp îți permite să îți mărești constant procentele de comisioane pe care lucrezi, în funcție de rezultatele obținute deoarece odată cu creșterea portofoliului, crește și comisionul pe care îl primești.

4. Care este investiția inițială și când se aproximează că o voi recupera?

Investiția inițială reprezintă suma de bani pe care o aloci pentru cursul de pregatire initiala – 150RON, taxa de examinare ISF de 320RON si ulterior cheltuieli de înființarea unei societăți de asistență în brokeraj dacă nu doreşti să faci activitatea ca persoană fizică.
Îți recomandăm să alegi înființarea unei societăți cu răspundere limitată “S.R.L.” cu obiect de activitate cod CAEN 6622 adică „activități ale agenților și brokerilor de asigurări.”
Poți alege, bineînțeles, varianta de a profesa ca persoana fizică pentru perioada de început a carierei până iţi construieşti un anumit portofoliu.
Vei mai avea nevoie de un PC/laptop cu acces la internet și de o imprimantă pentru printarea polițelor.

5. Când să mă aștept să câștig bani din activitatea de asistent de brokeraj dacă mă dedic full time?

Din experiența noastră, asistenții în brokeraj încep să câștige bani imediat ce își încep activitatea.
Câștigurile sunt direct proporționale cu timpul și munca pe care o investești.
Noi ne asumăm să îți acordăm tot sprijinul în dezvoltarea unui portofoliu propriu și să găsim impreună metode de a îți dezvoltă afacerea.
Ne plac oamenii muncitori pentru că și noi ne dedicăm 100% muncii noastre, însă ni se pare important nu doar să muncești, CÂT și CUM muncești, prin urmare cultivăm un mediu de afaceri bazat pe etică , profesionalism și comunicare.

Dacă te regăseşti în aceste valori și consideri că putem face echipă bună, nu ezita să ne contactezi la nr. de telefon 0744100798 sau trimite-ne un mail pe adresa asigbrokerbaiamare@gmail.com
Nu ai experienţă? Nici o problemă, te indrumăm şi te învăţăm noi! Te putem înscrie la cursul online de broker asigurări!

Nu contează cine eşti, conteaza cine vrei să devii!

Nu contează ce ştii să faci, contează să fii dispus să înveţi!

Vino într-o echipă de oameni profesionişti, deschişi, veseli si optimişti, care te vor susţine necondiţionat!

Înscrie-te cat mai repede trimiţând datele tale pe linkul: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdGADEnT56kq4tonukTN9ZHF_QPXeK4mWmc9H1oooUYt6La5A/viewform
şi te contactăm noi în cel mai scurt timp!

Comentarii (8)

 • ALINA MURESAN

  Usurinta cu care m-a facut sa vad lucrurile m-a determinat sa fac acest curs de brokeri. L-am absolvit cu brio recent si tin sa-i multumesc si pe aceasta cale d-lui Tar Robert,
  pentru sprijin si indrumari de fiecare data cand am cerut un sfat! Mereu dispus sa ajute pe toata lumea, il apreciez pentru rabdarea si calitatile sale. Prin urmare recomand cu mare drag!

  Reply
  • admin

   Va multumesc pentru aprecieri, v-ati implicat activ pe perioada cursului reusind finalizarea lui intr-un timp scurt si promovarea examenului ISF cu un calificativ foarte bun 37/40! Felicitari si mult succes in activitatea viitoare de broker asigurari!

   Reply
 • Ruxandra Ristoiu

  În urma parcurgerii cursului sub îndrumarea Trasig Broker Baia Mare, am dobândit cunoștințele necesare inițierii pe piața asigurărilor, fiind sprijinită constant și necondiționat. Recomand cu încredere pentru servicii de calitate, profesionalism, corectitudine și disponibilitate în ajutarea și perfecționarea cursanților. Îi mulțumesc domnului Tar Robert pentru efortul depus și pentru toată răbdarea de care a dat dovadă!

  Reply
  • admin

   Multumim pentru aprecieri! Mult succes in viitoarea cariera de broker asigurari!

   Reply
 • Bucurica Gheoeghe

  buna ziua , o intrenare daca se poate , trebuie diploma de bac sau se poate daca ai absolvit 12 clase si nu a dat bac

  Reply
  • admin

   buna ziua!
   Este acceptata si diploma de finalizare 12 clase.

   Reply
 • MIHAI

  BUNA ZIUA ! A-SI DORI SA DEVIN ASISTENT DE BROKERAJ ! AM TERMINAT 12 CLASE DOAR CA NU AM DIPLOMA DE BAC DOAR CEA DE FINALIZARE A CELOR 12 CLASE .
  OARE POT SA MA INSCRIU LA EXAMEN ? CARE AR FI CONDITIILE ?
  MULTUMESC !

  Reply
  • admin

   V-am trimis detaliile pe mail. Inscrierea se poate face si in baza diplomei de finalizare 12 clase.

   Reply

Lasa un comentariu