Asigurare de accidente pentru vanatori

Vanatoarea este un sport periculos atat pentru cel care il practica dar și pentru cei din jur, care presupune o atentie și o perspicacitate sporita, prin prisma faptului că arma poate deveni periculoasa și te poate expune unor riscuri cand esti la vanatoare.

Asigurarea facultativă de accidente de vanatori sportivi oferă despăgubiri în cazul producerii unor accidente de vanatoare suferite de vanatori sportivi membrii ai unei organizații vanatoresti sau vanatori independenti, care survin prin participarea la activitatea de vanatoare, desfășurată în condițiile legii.

asigurare accidente vanatoriCe acopera asigurarea de accidente pentru vanatori?

Asigurarea acopera pagubele produse la bunuri, vătămările corporale și/sau deces, rezultate din accidente de vanatoare si cheltuielile de judecată efectuate de către persoana prejudiciată pentru îndeplinirea formalităţilor legale.

Nu sunt acoperite daune la bunurile proprii şi/sau aflate în grija, custodie sau controlul asiguratului in timpul vanatorii sau daunele cauzate în timpul vanatorii cu mijloace interzise. Nu se acorda despagubiri pentru daune provocate de asigurat sub influenţa narcoticelor, stupefiantelor  sau alcoolului pe perioada vanatorii, pentru prejudiciile cauzate cu intenţie sau in perioada în care vanatoarea este interzisă.

Cum ne puteti contacta?

Daca aveti nevoie de o astfel de asigurare de vanatori sunati-ne la nr. 0744100798 sau scrieti-ne pe whatsapp sau email asigbrokerbaiamare@gmail.com si vom reveni noi cu oferta de pret!

Lasa un comentariu