Asigurari medicale de calatorie complete pentru vacante de vis

asigurare medicala de calatorie

Desi tot mai multi romani decid sa isi petreaca vacanta in strainatate, doar o mica parte dintre ei isi incheie asigurarea medicala de calatorie.
Nu pot sa nu ma gandesc la situatiile mai putin placute care pot aparea de fiecare data intr-o calatorie. De aceea nu va recomandam sa plecati in concediu fara asigurare de calatorie, mai ales ca pretul unei astfel de asigurari nu depaseste 20-30 RON pentru o calatorie de pana la 7 zile in Europa. Si mai e un lucru: tinand cont ca orice vacanta costa cateva sute de euro, cred ca inca 10 euro nu mai conteaza atunci cand vrei sa pleci linistit intr-o calatorie si sa iti asiguri inclusiv familia ca daca ti se intampla ceva prin strainatate ei nu vor trebui sa plateasca si nu va fi un chin pentru ei neatentia ta.

Asigurările incheiate la Mondial Assistance, Groupama, Uniqa, Eurolife, Allianz acoperă riscul imbolnavirii COVID cu SARS-CoV-2 pentru călătoriile în străinătate.

De ce sa iti faci asigurare de calatorie in strainatate?

  • In cazul unui eveniment neprevazut, nu vei fi nevoit sa suporti cheltuieli suplimentare
  • Iti alegi acoperirile in functie de scopul calatoriei tale.
    In cazul in care pleci in calatorie cu masina, poti opta pentru asigurarea de asistenta rutiera in functie de mijlocul de transport pe care il vei folosi pentru a ajunge in strainatate, autoturismul propriu sau avion, poti alege una dintre asigurarile suplimentare:
  • Asigurarea pentru calatoriile cu avionul, care acopera: intarziere sau pierderea cursei aeriene si intarzierea sau pierderea bagajelor
  • Asistenta rutiera indiferent de vechimea masinii: asistenta telefonica in cazul in care intampini probleme cu masina cu care calatoresti in afara Romaniei, restabilirea mobilităţii autovehiculului, salvare / recuperare în afara carosabilului, parcare, masina de schimb, hotel, continuarea calatoriei, recuperarea autovehicului reparat, repatrierea autovehicului.

Atunci cand planuiesti sa calatoresti in strainatate in scop turistic, pentru a studia, a munci sau a participa la diverse competitii sportive, este bine ca sanatatea ta sa fie protejata si sa nu se regaseasca printre grijile tale. Sfatul meu este sa incercati sa ganditi mereu in perspectiva si sa alegeti varianta care implica cele mai putine complicatii, iar asigurarea travel de calatorie cred ca nu ar trebui sa ii lipseasca nici unui om responsabil atunci cand pleaca din tara.

Contacteaza-ne acum!

Pentru mai multe informatii, oferte si simulari de preturi nu ezita sa ne contactezi chiar si printr-un mesaj pe site-ul nostru https://www.asigbrokerbaiamare.ro/date-de-contact/ si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Daca aveti nevoie de o astfel de asigurare sunati-ne la nr. 0744100798 sau scrieti-ne pe adresa de mail: asigbrokerbaiamare@gmail.com si veti pleca in concediu sau intr-o vacanta fara griji si complicatii!

Eu va doresc sincer tuturor sa nu aveti niciodata probleme in calatorii si ca banii pe care ii platiti pe o asigurare de calatorie sa fie mereu „pierduti”. Nu va doresc sa beneficiati vreodata de avantajele acestei asigurari, insa e tare bine sa o aveti facuta de fiecare data cand plecati pe undeva!

Lasa un comentariu