Asigurare sanatate cetateni straini pentru viza de sedere sau rezidenta

Cetatenii straini care doresc sa obtina viza de sedere in Romania, permis de rezidenta in Romania sau viza in Romania, trebuie sa incheie o asigurare medicala de sanatate expats valabila pe teritoriul Romaniei.
Asigurarea de sanatate pentru cetatenii straini rezidenti, este un produs de sanatate cerut nu doar de cetatenii care doresc sa obtina viza de sedere in Romania ci si de cetatenii straini pentru rezidenta pe teritoriul Romaniei si isi doresc o asigurare de sanatate care sa le ofere servicii medicale la standarde inalte si fara batai de cap in cazul unei imbolnaviri.
O astfel de asigurare de sanatate este asigurarea pentru obtinerea permisului de sedere, care poate fi incheiata de cetatenii straini rezidenti pe teritoriul Romaniei pentru a putea obtine viza sau permisul de sedere de scurta durata de pana in 3 luni sau permisul de sedere de lunga durata intre 3 luni – 12 luni.

Asigurari sanatate cetateni straini pentru viza de sedere sau rezidenta

O asigurare medicala pentru obtinerea permisului de sedere este o asigurare medicala de sanatate care poate fi adaptata nevoilor fiecarei persoane, putand include de la spitalizare si interventii chirurgicale pana la acoperirea costurilor consultatiilor si investigatiilor sau analizelor medicale efecutate in spitale de stat sau in spital privat in cazul unei urgente medicale.
Pentru cetatenii straini care locuiesc in Romania, pe langa asigurarea de sanatate cu acoperire internationala exista si asigurarea pentru obtinere viza de sedere pentru cetateni straini, expats, ceruta de serviciul de evidenta a populatiei / serviciul de imigrari pasapoarte / ministerul afacerilor externe. Asigurarea pentru viza de sedere precum si asigurarea pentru obtinerea permisului de sedere este obligatorie si aveti nevoie de ea pentru a putea obtine viza de sedere pe teritoriul Romaniei sau permisul de sedere in Romania.
Asigurarea pentru obtinerea permisului de sedere de lunga durata sau de scurta durata trebuie sa acopere urgentele medicale si accidentele care pot avea loc pe perioada in care un cetatean strain se afla pe teritoriul Romaniei.
O asigurare medicala pentru obtinerea vizei de sedere in Romania se incheie de catre un cetatean strain pentru a putea obtine viza de sedere in Romania.
O astfel de asigurare pentru permis sedere poate sa ofere o suma asigurata de 1000 EUR / 2500 EUR / 10.000 EUR / 30.000 EUR sau chiar 50.000 EUR. Pentru oferte personalizate va rugam sa cereti o oferta si va vom contacta in cel mai scurt timp.
Costul acestei asigurari de sanatate pentru viza de sedere pentru cetateni straini este mai redus decat costul unei asigurari internationale sau nationale de sanatate.
Aceasta asigurare pentru permisul de sedere se incheie pe loc si pentru emiterea ei este necesar un act de identitate (pasaport) al persoanei care doreste sa obtina viza de sedere pe teritoriul Romaniei si adresa unde locuieste (va locui) in Romania.

Daca aveti nevoie de o astfel de asigurare sunati-ne la nr. 0744100798 sau scrieti-ne pe whatsapp sau mail asigbrokerbaiamare@gmail.com si vom reveni noi cu oferta de pret!

Comentarii (6)

 • Elena

  Am făcut asigurare de viața foarte multumiți ,persoane pozitive și își fac meseria foarte bine !

  Reply
  • admin

   Va multumim pentru aprecieri! Va mai asteptam la noi pentru orice tip de asigurare.

   Reply
 • Joyce T

  Foarte bun si eficient agentul de asigurari si pret competitiv.

  Reply
  • admin

   Va multumim pentru aprecieri!

   Reply
 • Laura B

  Foarte mulțumita de servicii, asigurarea s-a incheiat intr-un timp extrem de scurt, răspuns rapid, oameni seriosi, servicii de calitate.
  Mulțumesc frumos!

  Reply

Lasa un comentariu