Birou asigurari, inmatriculari, traduceri – Trasig Broker SRL Baia Mare

Va asteptam la biroul nostru deschis in Baia Mare pe B-dul Unirii 11A sa va oferim servicii de redactare acte pentru: inmatriculari auto, radieri auto, numere provizorii; asigurari de toate genurile: asigurări RCA si CASCO, asigurari de locuinta, asigurari CMR, ROTR, asigurari de sanatate, calatorie si de viata; servicii si pachete turistice: sejururi, cazari, vacante precum si traduceri autorizate: acte de stare civila, de studii, certificate, caziere, documente notariale, permise , sentinte judecatoresti.

Suntem brokerul tau de vacanta si iti oferim: cazari, sejururi si vacante – Info Point Destine Holidays Baia Mare. Asigurari de toate tipurile: RCA, CASCO, locuinte, calatorii, malpraxis, viata. Asiguram servicii de traducere in peste 30 de limbi straine pentru persoane fizice si pentru persoane juridice: traduceri autorizate, traduceri legalizate, apostile, redobandirea cetateniei romane, traduceri tipizate, traduceri specializate, traduceri acte auto, transcrieri.

Daca aveti nevoie de o programare sunati-ne la nr. 0744100798 sau scrieti-ne pe whatsapp sau mail: birouinmatriculari.bm@gmail.com si va stam la dispozitie cu toata gama de servicii de acte auto, asigurari si traduceri autorizate.birou acte auto Baia Mare

Lasa un comentariu