Inmatriculari, asigurari, traduceri – Trasig Broker SRL

Va asteptam la biroul nostru deschis in Baia Mare pe B-dul Unirii 11A sa va oferim servicii de redactare acte pentru: inmatriculari auto, radieri auto, numere provizorii; asigurari de toate genurile: asigurări RCA, CASCO, asigurari de locuinta, asigurari CMR, ROTR, asigurari de sanatate, calatorie si de viata; servicii si pachete turistice: sejururi, cazari, vacante precum si traduceri autorizate: acte de stare civila, de studii, certificate, caziere, documente notariale, permise , sentinte judecatoresti.

Suntem brokerul tau de vacanta si iti oferim: cazari, sejururi si vacante – Info Point Destine Holidays Baia Mare. Asigurari de toate tipurile: RCA, CASCO, locuinte, calatorii, malpraxis, viata. Asiguram servicii de traducere in peste 30 de limbi straine pentru persoane fizice si pentru persoane juridice: traduceri autorizate, traduceri legalizate, apostile, redobandirea cetateniei romane, traduceri tipizate, traduceri specializate, traduceri acte auto, transcrieri.

Daca aveti nevoie de o programare pentru inmatriculari sunati-ne la nr. 0770 207 500 sau scrieti-ne pe whatsapp 0744 100 798 sau mail: birouinmatriculari.bm@gmail.com si va stam la dispozitie cu toata gama de servicii de acte auto, asigurari si traduceri autorizate.inmatriculari,acte auto,asigurari,traduceri

Comentarii (6)

 • Ana S

  Recomand! Este a doua oară când contactez serviciile brokerului pentru asigurarea de malpraxis! Veți găsi cele mai bune prețuri!

  Reply
  • admin

   Va multumim si va mai asteptam cu drag la noi cu orice cerinta in materie de asigurari!

   Reply
 • David Stefanucz

  Am avut o experiență excelentă cu Trasig Broker! În doar 48 de ore, au reușit să obțină numerele provizorii pentru mașina mea, inclusiv să se ocupe de plata tuturor taxelor. În plus, s-au ocupat și de asigurarea RCA, obținând cea mai bună cotă posibilă față de ceea ce am putut găsi eu online la mai mulți asigurători.

  Am comandat o Tesla, iar din cauza faptului că au reprezentanță doar în București, cei de la Trasig Broker mi-au trimis numerele provizorii prin poștă. Acest lucru a fost extrem de convenabil pentru mine.

  Intenționez să-mi fac și CASCO prin ei datorită experienței foarte pozitive pe care am avut-o.

  Am vorbit cu mai multe companii, dar niciuna nu a fost atât de profesională și amabilă ca ei. La orice întrebare am avut, mi-au răspuns cu răbdare și în detaliu, astfel încât am înțeles tot procesul pas cu pas. Din județul Maramureș, ei sunt cei mai buni! Recomand cu încredere serviciile lor oricui are nevoie de înmatriculări auto rapide și eficiente!

  Reply
  • admin

   Va multumim pentru aprecieri si va stam la dispozitie pentru orice solicitare!

   Reply
 • Marius Birlea

  Profesionalism și eficienta ! Am realizat prin intermediul acestui birou transferul unei mașini de pe o firma pe alta de la distanta . Mulțumit pe deplin cum au decurs lucrurile. Recomand

  Reply
  • admin

   Multumim Marius pentru recomandare si iti stam la dispozitie pentru orice solicitare in viitor!

   Reply

Lasa un comentariu