Curs online broker asigurari

Vrei să devii curs broker asiguraribroker asigurari ? Cauți să faci cursuri broker asigurari ? Te intereseaza aceasta meserie de broker de asigurări ? Crezi că ești persoana potrivită pentru a deveni broker de asigurare?

Daca raspunsul este DA cel putin o data, te afli in locul potrivit deoarece noi te putem inscrie la cursul de broker asigurari online facandu-ti un contract de pregatire profesionala. Cursul online este structurat pe 4 capitole necesitand un studiu online de minim 45 de ore, dupa fiecare capitol  existand un test grila care trebuie promovat si la final un test din toate capitolele.

Costul cursului online de pregatire profesionala este 100 RON.

Indiferent de locatia in care te afli noi îti propunem să devii cel mai bun broker de asigurari participând la cursurile noastre de brokeri in asigurari din Romania. Pentru a deveni broker de asigurari și a participa la cursurile noastre avem două condiții obligatorii:

– prima condiție ca sa poți deveni broker este diploma de bacalaureat sau 12 clase finalizate;

– a doua condiție este parcurgerea cursului online de E-learning de 45 de ore.

Înscrie-te cat mai repede trimiţând datele tale pe linkul:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdGADEnT56kq4tonukTN9ZHF_QPXeK4mWmc9H1oooUYt6La5A/viewform
şi te contactăm noi în cel mai scurt timp!

Comentarii (2)

 • Ruxandra Ristoiu

  În urma parcurgerii cursului sub îndrumarea Trasig Broker Baia Mare, am dobândit cunoștințele necesare inițierii pe piața asigurărilor, fiind sprijinită constant și necondiționat. Recomand cu încredere pentru servicii de calitate, profesionalism, corectitudine și disponibilitate în ajutarea și perfecționarea cursanților.

  Reply
  • admin

   Multumim pentru aprecieri! Mult succes in viitoarea cariera de broker asigurari!

   Reply

Lasa un comentariu