Asigurarea ROTR online

asigurare ROTR
calculator asigurare ROTR

Asigurarea ROTR este destinată operatorilor de transport rutier pentru obtinerea licenței de transport. Conform prevederilor legale in vigoare, operatorul de transport trebuie să facă dovada că dispune de capacitate financiară în valoare de 9.000 euro pentru primul autovehicul și de cate 5.000 euro pentru fiecare din celelalte autovehicule. Capacitatea financiară se certifică prin capitalul social propriu, completat cu garanții bancare sau asigurare, deci ea poate servi ca si asigurare de risc financiar arr.

Asigurarea de Răspundere civilă a Operatorilor de Transport Rutier – ROTR este o asigurare ce acoperă riscurile de prejudicii materiale produse terţilor ce au calitatea de beneficiari ai serviciilor de transport prestate de asigurat.

NOU! Daca intrati pe pagina noastra cu produsul de Asigurare ROTR si apasati butonul de “OFERTARE ONLINE SI PLATA CU CARDUL” aveti posibilitatea de a va introduce dvs. datele pentru oferta online si daca puteti sa si faceti plata de pe card tot primiti polita ROTR pe mail.

Platesti online, primesti online pe mail! Emitere rapida si livrare imediata pe email! Nimic mai SIMPLU!

Cea mai ieftina asigurare ROTR pentru operatorul de transport rutier.

Comentarii (2)

 • Florin Dobre

  Recomand !

  Apreciez ca am reusit sa fac o asigurare ROTR la o ora foarte tarzie, totul online, fara a mai legatura cu un broker.

  Cu siguranta voi reveni si pentru alte asigurari.

  Reply
  • admin

   Va multumim pentru aprecieri!
   Va asteptam cu drag si de alta data pentru orice tip de asigurare!

   Reply

Lasa un comentariu