Asigurarea ROTR vehicule 3.5 tone online

ROTR 3.5 toneAsigurarea ROTR este destinată operatorilor de transport rutier pentru obtinerea licenței de transport. Asigurarea de Răspundere civilă a Operatorilor de Transport Rutier – ROTR este o asigurare ce acoperă riscurile de prejudicii materiale produse terţilor ce au calitatea de beneficiari ai serviciilor de transport prestate de asigurat.

Pentru transportul marfurilor cu vehicule 2,5 tone – 3,5 tone in conformitate cu prevederile art. 15 alin. (1), alin. (2) din OG nr. 27/2011 privind transporturile rutiere, pentru respectarea cerinţei privind capacitatea financiară, societatea trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:
– să demonstreze, pe baza conturilor anuale certificate de un auditor financiar/expert independent, că dispune în fiecare an de capital şi rezerve în valoare totală de cel puţin 1.800 EUR pentru primul vehicul utilizat şi de 900 EUR pentru fiecare vehicul suplimentar utilizat, în cazul întreprinderilor care exercită ocupaţia de operator de transport rutier de mărfuri numai cu ajutorul unor autovehicule sau combinaţii de vehicule a căror masă maximă autorizată depăşeşte 2,5 tone, dar nu depăşeşte 3,5 tone. Capacitatea financiară se certifică prin capitalul social propriu, completat cu garanții bancare sau asigurare, deci ea poate servi ca si asigurare de risc financiar arr.
La noi facandu-va cont pe baza de mail puteti face online asigurarile ROTR pentru licenta transport la valori de 900EU sau 1800 EU sau alte valori si le puteti plati cu cardul.

NOU! Daca intrati pe pagina noastra cu produsul de Asigurare ROTR    si apasati butonul de “OFERTARE ONLINE SI PLATA CU CARDUL” aveti posibilitatea de a va introduce dvs. datele pentru oferta online si daca puteti sa si faceti plata de pe card tot primiti polita ROTR pe mail.

Lasa un comentariu