Asigurarea ROTR vehicule 3.5 tone online

ROTR 3.5 toneAsigurarea ROTR este destinată operatorilor de transport rutier pentru obtinerea licenței de transport. Asigurarea de Răspundere civilă a Operatorilor de Transport Rutier – ROTR este o asigurare ce acoperă riscurile de prejudicii materiale produse terţilor ce au calitatea de beneficiari ai serviciilor de transport prestate de asigurat.

Pentru transportul marfurilor cu vehicule 2,5 tone – 3,5 tone in conformitate cu prevederile art. 15 alin. (1), alin. (2) din OG nr. 27/2011 privind transporturile rutiere, pentru respectarea cerinţei privind capacitatea financiară, societatea trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:
– să demonstreze, pe baza conturilor anuale certificate de un auditor financiar/expert independent, că dispune în fiecare an de capital şi rezerve în valoare totală de cel puţin 1.800 EUR pentru primul vehicul utilizat şi de 900 EUR pentru fiecare vehicul suplimentar utilizat, în cazul întreprinderilor care exercită ocupaţia de operator de transport rutier de mărfuri numai cu ajutorul unor autovehicule sau combinaţii de vehicule a căror masă maximă autorizată depăşeşte 2,5 tone, dar nu depăşeşte 3,5 tone. Capacitatea financiară se certifică prin capitalul social propriu, completat cu garanții bancare sau asigurare, deci ea poate servi ca si asigurare de risc financiar arr.
Asigurarea ROTR pentru licenta transport pentru sume asigurate intre 1800 – 3500EU costa 35 EU pe 12 luni, pentru oferta concreta va rugam sa ne trimiteti certificatul firmei, suma asigurata dorita si numele administratorului  pe formularul de  contact:

https://www.asigbrokerbaiamare.ro/date-de-contact/

 

Comentarii (8)

 • Alex Gabriel

  Foarte multumit !

  Reply
  • admin

   Va multumim si va stam la dispozitie si cu alte solicitari!!!

   Reply
 • Bandu Martin

  Recomand….Profesionalism și rapiditate.

  Reply
  • admin

   Multumim pentru aprecieri, va mai asteptam si cu alte solicitari de asigurari.

   Reply
 • Marius

  Ii recomand! 100% seriozitate!
  Trimis acte si vorbit pe whatupp si in 5 minute am avut asigurarea ROTR!
  VA MULTUMESC

  Reply
  • admin

   Multumim pentru aprecieri, va mai asteptam si cu alte solicitari.

   Reply
 • Timofte

  Sunt foarte mulțumit recomand cu încredere

  Reply
  • admin

   Va multumim pentru recomandari!

   Reply

Lasa un comentariu