CASCO Econom, un casco ieftin pt. autoturisme

casco econom, cel mai ieftin casco

Asigurarea CASCO Econom este o asigurare care include o sumă asigurată intre 7.500 si 30.000 de lei, se adreseaza pentru autoturisme înmatriculate in România, șoferi cu clasa de bonus-malus B8-M4 , cu varsta mai mare 30 de ani si vechimea autoturismului între 6 și 20 de ani. Produsul CASCO Econom dorește să vină în ajutorul șoferilor care sunt responsabili de bunăstarea autoturismului, dar nu doresc să cheltuiască o sumă mare de bani sau nu au nevoie de acoperirea completă oferită de asigurări precum full CASCO.

Sunt acoperite coliziunile cu alte autovehicule, fenomene atmosferice și se oferă asistenta rutiera inclusă pentru autoturisme cu vechime sub 10 ani. Inspecția de risc este obligatorie la preluarea în asigurare.

Principalele excluderi Casco Econom neacoperite de asigurare sunt:
– vandalism/furt/daunele provocate de autori necunoscuți
– evenimente provocate în afara drumurilor publice
– evenimente provocate de conducători cu vârstă sub 30 ani
– autoturisme care desfășoară activități de taximetrie, rent-a-car, pază și protecție, școli de șoferi sau pentru probe.

Daca aveti nevoie de o oferta de pret pentru o astfel de asigurare CASCO si aveti nevoie de consultanta va invitam sa ne lasati un mesaj pe pagina noastra de contact:

https://www.asigbrokerbaiamare.ro/date-de-contact/

 

 

Lasa un comentariu