CASCO ECONOM

Orice șofer care circulă pe drumurile publice este expus riscului de accident, fie că este implicat într-un accident provocat de el însuși sau de un alt participant la trafic. Chiar dacă ești un șofer prudent, există factori externi care te pot pune în pericol și îți pot afecta autovehiculul.

În cazul unui eveniment nefericit, șoferul este nevoit să acopere daunele provocate mașinii sale, daune de o valoare mai mult sau mai puțin ridicată. Iar dacă autovehiculul nu este tocmai nou, mulți proprietari considerau până acum că asigurarea facultativă CASCO nu mai merita efortul financiar.

Pentru situațiile neașteptate și, evident, nedorite, OMNIASIG vine acum în întâmpinarea nevoilor șoferilor cu vârsta de peste 30 de ani, în special a celor ce dețin în proprietate autovehicule rulate cu o vechime chiar și mai mare de 10 ani, înmatriculate în România, cu produsul CASCO ECOnom. Această facilitate te asigură că indiferent ce problemă ai cu maşina, un specialist va veni şi ţi-o va remedia.

CASCO ECOnom este o poliță de asigurare destinată exclusiv protecției autovehiculelor în cazul accidentelor și coliziunilor directe cu alte autovehicule, pe teritoriul României. Principalul beneficiu al noului produs este protecția CASCO la costuri imbatabile, începând de la 300 lei pe an. CASCO ECOnom oferă, printr-un preț competitiv, accesibilitate la protecția mașinii printr-o astfel de asigurare, precum și transparență, simplitate, rapiditate la emitere, dar și la plata despăgubirilor.

În plus, acoperirea este valabilă și în cazul conducerii autovehiculului de către alte persoane, cu condiția ca vârsta acestora să depășească 30 ani, la fel ca în cazul persoanei asigurate.

Daca prezintă interes pentru tine acest produs contactează-ne pe pagina noastra: https://www.asigbrokerbaiamare.ro

 

 

Lasa un comentariu